Voor wie?

Voor wie?

hyperseksualiteit+-+200x200.png

De online behandeling hyperseksualiteit-onder-controle is geschikt voor  mannen van 18 jaar of ouder die zelf aan de slag willen met het overmatig bezig zijn met seks.

Soms is een behandeling via internet geen geschikte oplossing.

Deze internetbehandeling is niet geschikt:

  • in combinatie met een verslaving. Sommige mensen die overmatig bezig zijn met seks kampen ook met een verslaving aan verdovende of stimulerende middelen (alcohol, hasj, coke, XTC). In dat geval is het verstandig om je eerst bij Brijder aan te melden voor een behandeling van drugsverslaving. Hyperseksualiteit kan namelijk pas goed behandeld worden wanneer die verslavingen al behandeld zijn of worden
  • in combinatie met andere psychische problemen. Als je lijdt aan ernstige psychische problemen, zoals een depressie, posttraumatische stressstoornis of psychose, is de internetbehandeling niet geschikt voor jou
  • bij een bijzondere seksuele voorkeur, zoals exhibitionisme of voyeurisme, seksueel sadisme of masochisme en pedofilie.
  • als je strafbaar seksueel gedrag hebt vertoond 

Wanneer je met dit soort problemen kampt en hulp zoekt neem dan per mail contact op met het specialisme Seksuologie & Transgenderzorg van PsyQ voor advies.