Aanmelden voor behandeling

Aanmelden voor online behandeling

hyperseksualiteit+-+200x200.png

Voor deze internetbehandeling heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts. Heb je nog geen verwijsbrief? Neem dan eerst contact op met je huisarts.

Intakegesprek

In verband met veranderde regelgeving van de zorgverzekeraars per 2014, is het noodzakelijk dat er eerst een intakegesprek plaatsvindt op locatie. Dit is mogelijk bij PsyQ in Beverwijk, Den Haag-Centrum, of Utrecht . Tijdens het intakegesprek wordt de verwijsbrief aangenomen, verzekeringsgegevens en BSN-nummer gecontroleerd. Na dit intakegesprek volg je de  behandeling vervolgens volledig online. 

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. We vragen je dit aanmeldformulier volledig in te vullen. In het formulier zijn vragen opgenomen die belangrijk zijn om te bepalen of de internetbehandeling voor hyperseksualiteit geschikt is voor jouw probleem of dat een andere vorm van behandeling beter is. Bij een positieve indicatie voor deze behandelvorm, maken wij een afspraak voor een intakegesprek.

Kosten van de behandeling

Deze behandeling valt onder de basisverzekering. Voor actuele informatie en vragen over tarieven voor vergoedingen binnen de basisverzekering kun je terecht bij je zorgverzekeraar.

Wanneer je bent aangemeld voor behandeling en toch niet bij ons in zorg komt kan het voorkomen dat er kosten bij je verzekeraar worden gedeclareerd. Een behandelaar is immers al bezig geweest met je aanmelding.

Meer lezen over kosten van de behandeling

Direct aanmelden